Figyelem!

Figyelem a blogon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleménye!
Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen műve!
A weboldalam címe: http://www.levaigyorgy.info

Népszerű bejegyzések

2011. szeptember 10., szombat

Hogyan zsigerlejük ki végképp a családokat és a magyar népet? Avagy Jobbik: csődvédelmet a családoknak!


El a kezekkel az emberek vagyonától!
A Jobbik csókos liberálisainak is szól! 

Olvastam egy cikket a Civilhir.hu oldalon, amely mélységesen felháborított a téma, melyszerint a Jobbik csődvédelmet kér a családoknak.

A hírt és a Jobbik tervét mindenki elolvashatja az alábbi linken:
http://civilhir.hu/kozelet/belfold/20110830-jobbik-csodvedelmet-a-csaladoknak

Erről egyszer már volt szó annak idején, amikor még a "régi" gazdasági kabinet működött a Jobbikban, és nem a Jobbik vezetése által csókosként beültetett liberálisok diktáltak.
Annak idején a gazdasági kabinetben akkor támogattam (és az akkori kabinet zöme sem), és most sem. 
Ez gyakorlatilag annyit jelentene, hogy ráerőszakolnák a családokra a 1991. évi XLIX. törvény alkalmazását, amely gyakorlatilag megteremtené a bankok számára, hogy akár egy forintért is eladható legyen az ingatlan.
A csődtörvény alá tartozó vagyonnal ugyanis a "felszámolóbiztos" rendelkezik,és nem él ill. nem alkalmazható rá a végrehajtásról szóló törvény minimális eladási, végrehajtási értéke (jelenleg ez az ingatlan értékének a fele), hanem a felszámolóra van bízva, hogy az mennyiért értékesíti azt, azaz eladhatja a fejünk felől az ingatlant a minimális végrehajtási érték alatt is, az ingatlan valós értékének akár 10%-áért is.
Nem beszélve arról, hogy a "felszámoló biztos" vagy cége költségeit is az adósok fizetik meg, azaz tételesen a jogászok díját, az ezzel járó bírósági költséget, és a felszámoló értékesítési sikerdíját, munkabérét....sorolhatnám.
Gyakorlatilag ez azt jelentené ma Magyarországon, hogy az ingatlanukat így elvesztő emberek egy fillér nélkül utcára kerülnek, és az ingatlanaikat annak értékének 10%-áért is értékesíteni fogják, ráadásul a teljes tartozásuk jószerével megmarad, hiszen az így értékesített ingatlanért kapott pénzből először is a bíróság és a felszámoló költségét, ill. díjait vonják le, és ami marad az lesz a tényleges hitel csökkentésére fordítva, amely lássuk be, elenyésző összeg.
Gyakorlatilag ha valaki ráengedi a lakosságra ezeket a felszámoló hiénákat, ugyanolyan vadprivatizációnak teszik ki az embereket, mint eddig tették 1989 óta.
Csak most az emberek vagyonát fogják privatizálni!
Igen, a ti ingatlanaitokat, amiért egy életen keresztül dolgoztatok! 
Hogy miért van erre szüksége az államnak és a hatalomnak, azaz nekik, hát mert már nem maradt privatizálásra alkalmas vagyon, a pénzembereket és a felszámolást végző cégeket is fent kell tartani, hiszen több politikus is ül ill. ült is a parlamentben, eddig is, akik ilyen cégeknél dolgoztak, vagy tulajdonolták azt, vagy igazgatóként vezették.
Ez az ötlet egyébként Pősze Lajos, Lenhardt Balázs és Bertha Szilvia ötlete volt a Jobbik gazdasági kabinetjében 2009-ben, én torpedóztam meg akkoriban ennek Jobbik általi támogatását, amikor az MSZP akarta bevezetni.
Bertha Szilvia kisasszony pedig még a kapcsolatot is fel akarta venni az MSZP-vel, azért, hogy támogatásáról biztosítsa azt, sőt egyenesen kérte volna az MSZP-től ennek bevezetését.

A jobbikosoknak, még mielőtt ismét perrel fenyegetőztök, vagy feljelentéssel, tájékoztatlak benneteket, hogy minden ezirányú anyag (levelezés) a rendelkezésemre áll.

Ha valaki ezek után nem látja a Jobbik céljait, azt nem tudom minek nevezzem!

Emberek, össze kell fognunk ezek ellen, mert ezeknek már minden kell, a vagyonunk, amit egy élet munkájával szedtünk, kapargattunk, kuporgattunk össze!
Mi lesz a következő, az életünk, amit majd árulni fognak, vagy kiárulni? 


Szerző: Lévai György
a Nemezeti értékelvű Párt (NÉP) elnöke
A cikk szerzői jogvédelem alatt áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése