Figyelem!

Figyelem a blogon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleménye!
Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen műve!
A weboldalam címe: http://www.levaigyorgy.info

Népszerű bejegyzések

2011. március 28., hétfő

A Jobbik újabb ÁSZ-nak tartott ötletére, a nemzeti kríziskezelő ?


Egy idézettel kezdenék, amelyre egyik ismerősöm hívta fel a figyelmet!

Az idézetet olvasva mindenkiben joggal merülhet fel a kérdés, hogy kit képviselnek a Jobbikban?

Talán a nagytőkét?
Mert úgy látszik azt..........
Nocsak, nocsak........csak nem kezd kibújni a szög a zsákból?

"Zsiga Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője egy keddi sajtótájékoztatón vázolta a párt elképzelését a hitelesek megsegítéséről.
Javaslatuk szerint fel kellene állítani egy nemzeti kríziskezelőt, melynek célja, hogy a hitelek forintban és nemzeti kézben legyenek kezelve. Ez a kríziskezelő lehet akár bank vagy más pénzintézet is."

Ezt találták ki arra, hogy következmények nélkül lenyúlják az ingatlanainkat.


Emlékszem még amikor a mi pénzünkön megépítették a közműveket, majd Önkormányzati kezelésbe adták, az önkormányzatok pedig  eladták.........., vagy éppen a csókosoknak KHT-vá, majd KFT-vé alakították, és ebből néhányan megint csak jól meggazdagodtak, mi meg fizetjük a magas vízdíjakat, csatornadíjakat, vagy szemétszállítást.
Itt van a települési gázberuházások témája is, mi vettünk fel rá személyenként hitelt, kifizettük, az önkormányzatok privatizáció keretében eladták a gázszolgáltatónak, papírfecnikért cserébe, amit részvényeknek csúfolnak, majd ezek jellemzően eltűntek,.......vagy a Bank "adósság" fejében (mert az önkormányzat a részvényeket fedezetül használta) "lenyúlta"......

Hiába nincs új a Nap alatt.

Mikor jön el az a nap, amikor végre mindenki észreveszi, hogy minket embereket csak kirabolnak, lenyúlnak, átejtenek?

Mikor veszik azt észre, hogy bennünket embereket, csak nyírni való "birkának" tartanak........, persze annyit sem fizetve, hogy megéljünk, de arra vigyáznak, hogy ne halljunk éhen, de annyit nem fizetnek, hogy felálljunk a rabszolgasorból......, és arra is vigyáznak, hogy ne legyenek tulajdonaink, mert az kell nekik..."kríziskezelőbe" bérlakásnak, azért, hogy a bérleti díjjak is az Ő zsebüket tömje.Ki lett ez találva.....a JÓB-bik által is rendesen.
Van aki még ezen csodálkozik?

Lévai György


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése